Полски лодки


Внос и продажба на лодки от Полша.


Ние сме представители за България на полска фирма, която е производител на плавателни съдове. Полша в момента е най-големия производител на плавателни съдове в Европа. Голямото разнообразе от продукти, традицията и висококачественото изпънение съчетано с достъпни цени прави продуктите на фирмата атрактивни на българския пазар.

В момента основно се предлагат моторни лодки от стъклопласт, въпреки че пълната гама на производството включва също:

- лодки за аматьорски риболов ;

- моторни лодки;

- водни колела;

- каякци;

- колесари за лодки;

Всички предлагани от нас лодки са собствени проекти, произведени от специализиран екип, в съответствие със стандартите CE. Те отговарят на строгите директиви на ЕС. Благодарение на материалите с най-високо качество и непрекъснатото подобряване на производствените процеси сме сигурни, че продуктите, които предлагаме отговарят на високи стандарти за функционалност и безопасност.

Ние също искаме да подчертаем, че ще подходим към всеки клиент индивидуално според нуждите и изискванията Ви. По този начин даваме възможност да се произведе лодка със свой индивидуален характер.

Ние сме горди с използваните в производството на най-нови технически и технологични решения, включително геометрията на дъното. В резултат на което лодките са много бързи и не изискват висока мощност на двигателя, което води до икономии. Модерният дизайн е характерен за предлаганите от нас продукти.

Надяваме се, че нашият дългогодишен опит в бранша, както и най-високото качество на продуктите, предлагани на достъпни цени, ще отговорят на Вашите изисквания.


Предлаганите от нас продукти са запазена марка ®
Копирането е кражба на авторски права.

Полски лодки. Внос и продажба на лодки, каяци, водни колела, яхти, моторни лодки, колесари за лодки от Полша. Оферти по заявка и изисквания на клиента. Допълнително оборудване на лодките по заявка. Рибарска лодка, каяк, водно колело, яхта, моторна лодка, колесар за лодка. Лодки за риболов и лодки за спорт. Полски лодки.
© polskilodki.eu 2014 | Администрация | +359 878 82 50 82